Chengdu Panda Reizen

Chengdu Reizen

04 Dagen Chengdu – Panda – Reuze Boeddha

Price: From 271 $

Tour Code: GGT003

China Bestemmingen: 04 Dagen Chengdu – Panda – Reuze Boeddha 

Toelichting:

Chengdu is niet alleen een stad die rijk is aan historisch erfgoed, het is eveneens een leuke plek voor mensen die recreatie en landschappelijke schoonheid zoeken. Deze Chengdu Tour bevat de allerbeste attracties van de stad waarvan onze experts overtuigd zijn dat ze het meest aangewezen zijn voor onze buitenlandse gasten: panda’s, de Reuze Boeddha, de oude steegjes, theehuisjes en Hotpot ...

Uniek programma: 

Reserveer ons programma vrijwillig Pandaverzorger bij het Dujiangyan Panda Centrum waarbij je heel wat meer te weten komt over de panda’s en je hen uiteraard mee helpt verzorgen. Dit is de beste en enige kans om zo dicht tot bij de schattige Panda te komen en dat voor bijna een halve dag !

Service:

Prive Engelssprekende Gids. Prive Car / Van service tijdens de trip.

Reisroute

Dag 01 Chengdu Aankomst

De gids en de chauffeur verwelkomen je op de luchthaven en daarna is er de transfer naar het hotel. Aanvang City tour met de Jinli wandelstraat : Jinli Street is een historische straat waar bezoekers relaxen, de gebouwen in traditionele stijl bewonderen, curiositeiten kopen en lokale snacks proeven.

Dag 02 Chengdu – de Panda Onderzoeksbasis (B)

Giant PandaOntbijt.

De gids en de chauffeur brengen je naar de Chengdu Onderzoeksbasis van de Reuzepanda voor een bezoek. Het complex is in een uitgestrekt woud met prachtig landschap gelegen. Er zijn veel verschillende behuizingen, afhankelijk van de leeftijd van de panda (baby's, tieners, volwassenen). Hier is het makkelijk om deze geweldige dieren te zien en ideaal om fantastische foto’s te maken wanneer de panda’s kauwen op bamboe, met elkaar spelen of in de bomen klimmen.

Transfer terug naar het stadscentrum en de rest van de dag ben je vrij.

Opmerking: Je bent welkom om deel te nemen aan ons programma vrijwillig Pandaverzorger, waardoor je de allerbeste en enige kans krijgt om wel zeer dicht bij de schattige panda’s te komen…

Dag 03 Chengdu – Leshan Reuze Boeddha (B)

Ontbijt.

In de ochtend ontmoet je de gids in het hotel en rij je naar Leshan County.

Het neemt ongeveer twee en half uur in beslag om het natuurgebied van de Leshan Reuze Boeddha te bereiken.

Het hoogtepunt van de dag is het bezoek aan de 71-meter hoge Reuze Boeddha en meteen ook grootste snij/carving werk ter wereld. Het is gebouwd tijdens de Tang Dynastie (618 – 907 na Chr.) en er waren drie generaties beeldhouwers (van het jaar 713 tot 803 na Chr.) nodig om het werk te voltooien. Aangezien de Boeddha uit een klif op de oever van een rivier gesneden is, regelen wij voor jou een boot zodat je het beste zicht krijgt op dit indrukwekkend beeldhouwwerk. Aan het eind van de sightseeing brengen we je terug naar het hotel in Chengdu.

Dag 04 Chengdu Vertrek (B)

Ontbijt.

Transfer naar de luchthaven en einde service.

Prijs in USD en per persoon

Pax 01 02 03-04 05-09 >10
Prijs  1014  524  392  332  271
Munt USD

Prijsopgave inclusief:

1. Prive Engelssprekende Gids
2. Transfer service met gids en prive van
3. Entreegelden van de vermelde bezienswaardigheden
4. 3/4 sterren hotels twin delend met dagelijks ontbijt

Partners
Contacteer Ons
  • info@gogobeijing.com
  • Beijing · Shanghai · Xian
  • Belgium · Denmark · Sweden
  • Nederland · France · Germany
  • Australia · New Zealand
Volg ons op
Beijing Tours Beijing Tours Beijing Tours Beijing Tours