Home > Over ons
beijing

Over ons

Over GoGoBeijing.be

Over GoGoBeijing.beOntdek Beijing, Shanghai en andere bestemmingen in China Beter met ons!

Er zijn zoveel reisagentschappen om Beijing, Shanghai en andere bestemmingen in China te ontdekken als dat er plaatsen zijn om te bezoeken.

Reizigers van GoGoBeijing zijn op zoek naar iets meer dan enkel een vliegtuigticket, een hotelkamer of een zitje voor een bus of een wagen. Wij maken reizen veelbetekenend door klein te denken, lokaal te denken en na te gaan welke voordelen wij kunnen creëren voor de reiziger en zijn geplande trip.

Alleen wij leveren Privé Service op een betaalbare manier.

Onze stijl van individueel reizen houdt in dat je reist op de lokale manier, je eet op de lokale manier en je slaapt op de lokale manier in Beijing, Shanghai of in andere plaatsen binnen China. Wij brengen je zo dicht mogelijk bij het echte leven (zonder dat je er effectief gaat wonen). Je doet beroep op de ongeëvenaarde kennis van onze lokale begeleiders die je vanuit de toeristische boekjes naar de echte wereld brengen. Een wereld die wacht om door jou te worden ontdekt. Het is niet zozeer waar je naar toegaat. Het is hoe.

Duurzaam Reizen

Duurzaam Reizen gaat over de houding die je aanneemt en de keuzes die je maakt tijdens het reizen en dit alles met respect voor de lokale bevolking, hun cultuur, economie en omgeving.

GoGoBeijing.com is een sociaal voelend bedrijf met hoofdlocatie in Beijing, wat betekent dat de sociale waarde van wat we doen net zo belangrijk is als het economische aspect. Dit blijkt duidelijk uit het ontwerp van onze producten en de manier waarop deze uitgevoerd worden.

Over GoGoBeijing.be en het reisagentschap

GoGoBeijng.com is het online service platform van Beijing Top View International Travel Service, met binnenlandse filialen in Shanghai en Xian en buitenlandse filialen in Kopenhagen, Denemarken en Geel, België.

Geautoriseerd Certificaat door de Beijing Toerisme Administratie: L-BJ-CJ00107

Hoofdkwartier in Beijing

Adres: 1211 Moma Building, 199 North Chaoyang Road, Beijing 100027

Tel: +86 (10) 8598 9076

Email naar: info@gogobeijing.com

Shanghai Filiaal:

Adres: 2009 Jincheng Plaza, 511 West Tianmu Road, Shanghai 200070

Tel: +86 (21) 6317 3307, 6317 1147

Email naar: info@gogobeijing.com

Xian Filiaal:

Adres: 1005 Guangfeng Mansion, 79 South Erhuan, Xian 710065

Tel: +86 (29) 8526 2406, 8765 0423

Email naar: info@gogobeijing.com

Overzees’ Filiaal in Kopenhagen

Overzees’ Filiaal in België

Ying Ying Travel

Mario Steurs

Honkersven 33 - 2440 Geel (Belgium)

Telefoon: +32 14 73 71 84

http://www.yingyingtravel.eu/azie/

Sinds oprichting in 2005, biedt Beijing Top View International Travel Service uitstekende dienstverlening en kwaliteit als leidinggevend China touroperator en reiskantoor in China. Onze gevarieerde dienstenportfolio’s bieden een grote toegevoegde meerwaarde voor individuelen en groepen die het beste van wat China te bieden heeft willen ervaren. Naast de vele kant-en-klare China Tours die rond verschillende thema’s zijn opgebouwd, stellen wij eveneens voor onze klanten op maat uitgewerkte reizen samen. Je kiest daarbij bestemmingen en accommodaties volgens jouw persoonlijke voorkeur. Onze expertise, klantenservice, efficiëntie en onklopbare prijzen plaatsen ons boven de concurrentie.

Partners
Contacteer Ons
  • info@gogobeijing.com
  • Beijing · Shanghai · Xian
  • Belgium · Denmark · Sweden
  • Nederland · France · Germany
  • Australia · New Zealand
Volg ons op
Beijing Tours Beijing Tours Beijing Tours Beijing Tours