Home > Reservatie
beijing

Reservatie

 Opmerkingen bij reservaties: 

1.De gids contacteert je 24 uur vooraf en ontmoet je bij het afgesproken metrostation om je dan naar de bezienswaardigheid van de trip te brengen.

Het afgesproken metrostation moet in het stadscentrum gelegen zijn. Neem metro of taxi naar het metrostation dat op je voucher vermeld staat of dat bevestigd is door je gids.

 2.In Beijing begeef je je naar het Noord Treinstation bij Xizhimen (voor alle trips waarbij Badaling Grote Muur inbegrepen is) om hier je gids te ontmoeten wanneer je accommodatie ver van het Metro station gelegen is en/of buiten de 3de ringweg van Beijing gelegen is. Normaal gezien zal de gids je ontmoeten bij het Metro station Xizhimen, Beijing.

 3.Al onze trips zijn Privé Tour Producten. Eénmaal de Tour bevestigd, is deze niet langer beschikbaar voor anderen en dus enkel voor je eigen reisgezelschap gereserveerd.

 4.Privé Car service is mogelijk maar altijd op aanvraag en mits extra kost. Het is uiteraard comfortabeler maar hou aub rekening met drukke verkeerssituaties. Voor bepaalde produkten regelen wij Privé Car service omdat het gunstiger kan zijn of omwille van veiligheidsredenen. 

5.Maaltijden zijn NIET inbegrepen met uitzondering van het ontbijt indien de accommodatie van de trip door ons geregeld is. Informatie over maaltijden kan je verkrijgen via de gids of via andere informatiebronnen. 

6.Wij passen een strikt beleid van NO SHOPPING toe en het is verboden voor de gids om je naar eender welke shop, fabriek of showroom te leiden. 

Contacteer ons onmiddellijk indien dit probleem zich toch zou stellen. 

Betalingsvoorwaarden 

1.Voor alle produkten van de Dag trips/tours, voer aub de volledige betaling 48 uur voorafgaand aan het vertrekuur uit. Hiervoor dient geen voorschot te worden betaald.

2.Voor alle produkten van GoGo per trein wordt er op het moment van boeking een voorschot van 30% van de totale tour kost gevraagd. Het volledige saldo dient 15 dagen voor vertrek te worden betaald zodat de aankoop van de treintickets tijdig kan gebeuren.

3.Wij kunnen USD, EUR en Chinese RMB als munteenheid voor de betaling aanvaarden. Voor directe betalingen aan ons bijkantoor in Denemarken worden eveneens DKK, NOK en SEK geaccepteerd.

Betalingswijzen

Wij accepteren de volgende betalingsmethoden: 

1.Per PayPal account.

Heb je een PayPal account, dan hoef je enkel in te loggen op je account en op de betaalknop te klikken. Je kan het geld rechtstreeks van jou account aan ons overmaken. Wij hebben zelfs de gegevens van uw kredietkaart hiervoor niet nodig. Of je kan rechtstreeks van jouw account aan het account van paypal@gogobeijing.com betalen zonder de vermelde betalingslink aan te klikken. 

2.Visa of Master Card online beveiligde betaling via PayPal.

Je kan ook met de kredietkaart betalen via PayPal. Wil je de kredietkaart gebruiken op PayPal dan zenden wij de betalingslink per email. Gelieve ons hierover te informeren. 

3.Overschrijving.

Boek je onze trips 15 dagen voor vertrekdatum, dan kan je ervoor kiezen om de betaling per overschrijving uit te voeren. Je kan zowel aan onze kantoren in Beijing of Shanghai betalen, of rechtstreeks aan onze overzeese vestigingen in Kopenhagen, Denemarken of Geel, België. 

Munteenheid: USD  

AA: Shanghai Kantoor 

BEGUNSTIGDE: SHANGHAI ORIENT PEACE INTERNATIONAL TRAVEL SERVICE CO., LTD 

ADRES BEGUNSTIGDE:

23F NO.511 JINCHENG BUILDING TIANMU RD (W). SHANGHAI 

BENE BANKIER’S A/C NO:

450759240667 

NAAM BANK: 

BANK OF CHINA SHANGHAI HENGFENG ROAD SUB-BRANCH 

ADRES BANK: 

2F 600 HENGFENG ROAD,SHANGHAI ,CHINA 

SWIFT CODE: BKCHCNBJ300 

BB: Beijing Kantoor 

Naam Begunstigde: 

TOP VIEW HOLIDAY TRAVEL & TOURS   

Adres Begunstigde: 

8B, Building A NO.8 Chaoyang District, Beijing, China. 

Rekeningnummer Begunstigde: 

0200004209111002058 

Bank Naam & Adres Begunstigde: 

Industrial and Commercial Bank of China, Beijing Municipal Branch, Beijing, PRC 

Bank Begunstigde Swift Code: ICBKCNBJBJM 

Munteenheid: EUR

AA: Geel Kantoor in België

BB: Kopenhagen Kantoor in Denemarken

CC: Beijing Kantoor 

Naam Begunstigde: 

TOP VIEW HOLIDAY TRAVEL & TOURS   

Adres Begunstigde: 

8B, Building A NO.8 Chaoyang District, Beijing, China. 

Rekeningnummer Begunstigde: 

0200004209111002980 

Bank Begunstigde Naam & Adres: 

Industrial and Commercial Bank of China, Beijing Municipal Branch, Beijing, PRC 

Bank Begunstigde Swift Code: ICBKCNBJBJM 

Belangrijke opmerkingen voor zij die de betaling via overschrijving doen:

1.Vergeet niet de tracking code op het overschrijvingsformulier te vermelden wanneer je de betaling in de bank uitvoert. 

2.Nadat je de overschrijving in jouw bank uitgevoerd hebt, maak dan een copie van de transactiebon die door de bank uitgegeven wordt. Schrijf de tracking code op de copie, scan dit document en email het naar info@gogobeijing.com. Van zodra wij deze copie van betaling ontvangen hebben, starten wij met het vastleggen van uw boeking. 

3.Het kan tot 10 dagen duren voor uw betaling op onze rekening staat. Voer je de betaling uit naar onze kantoren in China, dan raden wij je aan om de overschrijving uit te voeren via Bank of China aangezien dit sneller zal verlopen dan wanneer je een andere bank gebruikt.

Partners
Contacteer Ons
  • info@gogobeijing.com
  • Beijing · Shanghai · Xian
  • Belgium · Denmark · Sweden
  • Nederland · France · Germany
  • Australia · New Zealand
Volg ons op
Beijing Tours Beijing Tours Beijing Tours Beijing Tours